RAIO PRESSTermeni și condiții

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  1. Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la inscrierea online pe site-ul www.discovery-educational.com si specifica drepturile si obligatiile prestatorului si ale beneficiarului (clientul, consumator). Prestator si operator al operatiunilor online este RAIO PRESS, Capital Social Varsat 200 lei, cu sediul social in Pascani, Judet Iasi, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J22/2032.2013 , avand CUI 32555719. Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului  (Legea 363/2007), legea comertului electronic (Legea 365/2002),  Ordonanţa urgenţă privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Legea 677/2011 privind protectia datelor cu caracter personal, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (OUG nr. 34/2014) .

  1. Definitii

Contract – contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si prestatorul pe cealalta parte.

Prestatorul – o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Consumator (cumparator) – o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

Finalizarea contractului de achizitie – Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

3. Inscrierea

www.discovery-educational.com va pune la dispozitie posibilitatea de a inscrie minori, contra cost,  in vederea participarii la concursurile cu premii organizate.

Dupa finalizarea  inscrierii veti primi un email automat de confirmare ce va cuprinde toate detaliile serviciilor achizitionate. Costul pachetului de concurs include o revista, un premiu garantat si o diploma.

 4. Modalitati de plată

     a. Ramburs la primirea coletului prin curier.

     b. Mandat postal sau ordin de plata in baza facturii primite prin e-mail. In acest caz confirmarea platii se trimite scanata sau fotografiata la adresa de e-mail office@discovery-educational.com.

  5. Confidentialitatea și protecția datelor cu caracter personal

www.discovery-educational.com utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidentiale.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, RAIO PRESS SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele din formularul de inscriere, acestea fiind necesare ulterior in vederea facturarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa office@discovery-educational.com. De asemenea, aveti posibilitatea sa va dezabonati de la e-mail-urile primite de la discovery-educational.com, prin simpla apăsare a butonului “unsubscribe” de la sfarsitul e-mail-ului.

  1. Returnarea banilor

Returnarea sumelor platite de catre Client catre Furnizor se face in urmatoarele conditii:

a. Clientul a facut plata, dintr-o eroare, de doua ori. In aceste conditii are dreptul sa solicite suma dublata inapoi. Va face cerere scrisa pe care o va trimite pe adresa de e-mail office@discovery-educational.comin termen de maximum 24h de la data platii.

b. Clientul a efectuat plata prin mandat postal/ ordin de plata in avans, iar comanda nu a fost onorata;

c. Termenul de returnare a banilor este de 14 zile lucratoare de la data depunerii solicitarii.

  1. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competente din România.

  1. Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.discovery-educational.com, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul  va fi considerat o tentativă de fraudare  și va conduce la  cercetare penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

  1. Copyright

Continutul acestui site, www.discovery-educational.com, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date inclusiv alte tipuri de continut, precum si modelele care poarta simbolul “©”, sunt protejate de legile si tratatele internationale privind protectia dreptului de autor, precum si de alte legi si tratate privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul companiei RAIO PRESS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil scris al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

Imaginile de pe website au caracter informativ

Sesizarile cu privire la incalcarea drepturilor de autor pot fi trimise la adresa de e-mail: office@discovery-educational.com.

  1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.discovery-educational.com si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.  Pentru  o conciliere interna gratuita, sesizarea va fi trimisa prin e-mail la adresa office@discovery-educational.com.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.discovery-educational.com, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Acest document de acord intre parti a fost scris in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.

În momentul achizitionarii unui pachet on line, Clientul declară că a luat cunoștință și este intru totul de acord cu cele menționate mai sus.

https://www.discovery-educational.com/wp-content/uploads/cropped-logo1-1.png

DETALII CONTACT

Complex Plaza Residence, sector 6, București
Telefon: 0735052053 Whatsapp: 0722228529 / 0765036056
office@discovery-educational.com

Vă invităm să descoperim împreună lumea la toate nivelurile și să vedem câți dintre voi vor primi, într-un final, titlul de performer internațional.