RAIO PRESSDespre noi

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CONCURSURI SCOLARECu participare
internațională

RAIO PRESS  este o companie tânără ce pune la dispoziția procesului educativ o echipă cu experiență, care știe să facă diferența între vechime și profesionalism și care, de asemenea, înțelege că acolo unde ambele aspecte coexistă, rezultatele se transformă din bune în formidabile.

Venim în sprijinul copiilor cu o abordare mai distractivă a culturii generale, în sprijinul cadrelor didactice cu un real suport în procesul de evaluare, suport realizat în timp util și la obiect, dar și în sprijinul părinților, pe care îi va încerca fără doar și poate un sentiment de satisfacție în momentul prezentării rezultatelor copiilor. Cel mai important aspect îl constituie posibilitatea de a interveni cu măsuri în timp util.

Cultura generală este cea care rămâne în viața de adult și se acumulează continuu, fie că e inclusă într-o curriculă sau într-o specializare superioară, într-o enciclopedie sau în programele media.

Cea mai eficientă metodă de a ne forma și de a ne dezvolta perpetuu cultura generală este competiția.

Ce oferim?

Revista de concurs în format A4, integral color;
Diploma de participare;
Diploma de merit în funcție de punctaj;
MEDALIA GENERAȚIEI DISCOVERY pentru toți copiii.
https://www.discovery-educational.com/wp-content/uploads/explore.jpg

PARTICIPĂ!Ce propunem noi?

O competiție internațională de cultură generală prin teste, fotografii, explorare directă. Vă invităm să descoperim împreună lumea la toate nivelurile și să vedem câți dintre voi vor primi, într-un final, titlul de performer internațional.

Vă dorim mult succes!

FAQÎntrebări frecvente

ÎN CE LIMBĂ ESTE CONCURSUL?

Concursul se desfășoară în limba română și participă copii din România, Moldova și comunitățile românești din Grecia, Spania, Țările de Jos și Serbia.

CUM NE PUTEM ÎNSCRIE?

În perioada de înscrieri sau de prelungiri de pe afișul concursului un cadru didactic sau un reprezentant desemnat în relația cu noi va face înscrierea lotului de copii. Înscrierile se fac pe site, telefonic sau pe whatsapp/sms.

CONCURSUL ESTE AVIZAT?

Proiectul este înscris în CAER din anul 2016.
În 2022, în lipsa unui calendar regional, il găsiți în CAEJ Ilfov.
Pentru vizualizarea calendarelor vizitați secțiunea Documente utile.

PĂRINȚII ÎȘI POT ÎNSCRIE COPIII?

Participarea individuală nu este posibilă. Copiii participă în loturi organizate împreună cu coordonatorii lor.

UNDE NE PUTEM PREGĂTI?

Platforma EvaluareInteractiva.ro este gratuită pentru toți utilizatorii. Părinții sau profesorii își creează cont gratuit, apoi își înregistrează copiii, iar ulterior copiii pot rezolva online o sumedenie de teste de pregătire.

https://www.discovery-educational.com/wp-content/uploads/cropped-logo1-1.png

DETALII CONTACT

Complex Plaza Residence, sector 6, București
Telefon: 0735052053 Whatsapp: 0722228529 / 0765036056
office@discovery-educational.com

Vă invităm să descoperim împreună lumea la toate nivelurile și să vedem câți dintre voi vor primi, într-un final, titlul de performer internațional.