ExploratoriiRegulament de desfășurare

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

JURNALUL EXPLORATORULUI ISTEȚ – REGULAMENT

Vă mulțumim, în primă instanță, pentru participarea la acest proiect! Avem plăcerea de a vă prezenta, în cele ce urmează, regulamentul de desfășurare a concursului „Jurnalul exploratorului isteț”.

Coordonatorul de proiect din unitate are sarcina de a stabili regulile unei organizări corecte, care să genereze o evaluare obiectivă.

Fiecărui participant îi revine o revistă de concurs și obligativitatea de a rezolva subiectele aferente nivelului său de vârstă.

Testele se rezolvă individual, timpul de lucru maxim fiind de 15 minute.

Viteza de reacție este un aspect extrem de important al acestei competiții. Cadrele didactice coordonatoare vor nota pe fiecare test ora la care a fost predat de participant, acesta fiind criteriul în baza căruia se vor decerna medaliile.

Pentru fiecare 10 participanți, coordonatorul de concurs dispune de o medalie pe care o va acorda copilului care a răspuns corect în cel mai scurt timp la toate întrebările nivelului său.

Testele se corectează în unitate, după grila de răspunsuri corecte pe care o veți regăsi în regulamentul tipărit din colet.

Fiecărui nivel de vârstă îi corespunde un set de 10 întrebări cu variante de răspuns de tip Adevărat/Fals, iar fiecare răspuns corect îi va aduce participantului 9 puncte. 10 puncte se vor acorda din oficiu.

Fiecărui loc îi corespunde, așadar, următorul punctaj:

Locul I: 100 puncte

Locul II: 91 puncte

Locul III: 82 puncte

Diplomele vor fi completate ulterior de cadrele coordonatoare, iar în spațiul destinat premiului vor completa cu: I, II, III sau de participare (în cazul copiilor care nu au întrunit un punctaj de cel puțin 82 de puncte).

După corectare, coordonatorii vor centraliza rezultatele obținute într-un tabel Excel. Tabelul va contine următoarele elemente în ordine, în celule separate, după cum puteți observa în capul de tabel de mai jos:

NUMELE UNITĂȚII NR. CRT. NUME PARTICIPANT NIVEL/CLASĂ PUNCTAJ LOC OBȚINUT

Tabelul astfel completat se va trimite la adresa de e-mail office@discovery-educational.com în termen de o săptămână după desfășurarea concursului. Nu uitați ca în textul e-mail-ului să precizați numele coordonatorului (persoana care a efectuat înscrierea) și numele unității școlare.

Ulterior se va organiza o festivitate de premiere în cadrul căreia copiilor li se vor decerna diplomele și medaliile, iar noi vom fi bucuroși să primim pe adresa noastră de e-mail instantanee surprinse în timpul festivități, pentru a-i lăuda pe copii pe pagina de Facebook a concursului.

Mult succes!

http://www.discovery-educational.com/wp-content/uploads/cropped-logo1-1.png

DETALII CONTACT

Complex Plaza Residence, sector 6, București
Telefon: 0735052053 Whatsapp: 0722228529 / 0765036056
office@discovery-educational.com

Vă invităm să descoperim împreună lumea la toate nivelurile și să vedem câți dintre voi vor primi, într-un final, titlul de performer internațional.