Despre noi


RAIO PRESS  este o companie tânără ce pune la dispoziția procesului educativ o echipă cu experiență, care știe să facă diferența între vechime și profesionalism și care, de asemenea, înțelege că acolo unde ambele aspecte coexistă, rezultatele se transformă din bune în formidabile.

Venim în sprijinul copiilor cu o abordare mai distractivă a culturii generale, în sprijinul cadrelor didactice cu un real suport în procesul de evaluare, suport realizat în timp util și la obiect, dar și în sprijinul părinților, pe care îi va încerca fără doar și poate un sentiment de satisfacție în momentul prezentării rezultatelor copiilor. Cel mai important aspect îl constituie posibilitatea de a interveni cu măsuri în timp util.

Cultura generală este cea care rămâne în viața de adult și se acumulează continuu, fie că e inclusă într-o curriculă sau într-o specializare superioară, într-o enciclopedie sau în programele media.

Cea mai eficientă metodă de a ne forma și de a ne dezvolta perpetuu cultura generală este competiția.

Ce propunem noi?

O competiție internațională de cultură generală prin teste, fotografii, explorare directă. Vă invităm să descoperim împreună lumea la toate nivelurile și să vedem câți dintre voi vor primi, într-un final, titlul de performer internațional.

 Vă dorim mult succes!